AKTUELNO

Haos!

Emisija "Narod pita" sa Darkom Tanasijevićem je nedavno počela. Maja Marinković i Stefan Karić su gosti u vrućoj stolici večeras, koji su izuzetno raspoloženi i puni energije da se druže sa gledaocima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav si to Majo haos u Budvi napravila? - našalio se voditelj.
Ma jok, šalim se ja malo. Iskreno da ti kažem, drago mi je da čujem lepe komentare za nas, ali jedno je jasno da se mi nikada nećemo pomiriti. Mi smo kobni jedno po drugo i ovako je najbolje - jasna je bila Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što te vidimo takvu, Stefan i ja smo konstatovali da se vratila stara Maja, ali možeš li da kažeš da posle tolike ljubavi ne voliš više Janjuša? - pitao je Darko.
Ne volim i to odgovorno tvrdim. Od kad sam doživela stvari koje nisu bile ni najmanje prijatne. Ne bih da se osvrćem i onaj trenutak sa mojim ocem. To je bolestan odnos, tek sada kada pogledam iz ovog ugla znam da je to bio pakao i nemam više nikakve emocije. Ne zanima me više ništa - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, o tebi se dosta piše, odnos sa Jovanom zavređuje pažnju, ali i rat tvog oca i Sandre Rešić? Zbog prepiski, zbog pominjanja Sandrine majke, zbog toga što je izjavila da je "Osman rijaliti tata", kako to komentarišeš? - pitao je Darko.
Nemam pojma, mi i ne pričamo o tome, on najbolje zna šta radi. On je tata u svemu. Mene to i ne zanima iskreno, to morate pitati njega - odgovorio je Karić.
Koliko vam teško pada to uplitanje roditelja u sve? Bilo samoinicijativno bilo slučajno ili u kontekstu? Kako vi tada reagujete? - pitao je voditelj.
Ja slabo reagujem na to, ne ulazim u te sukobe. Ne čitam ništa o toga a možda bi i trebalo. Sto puta smo se sukobili oko nekih stvari ali eto on je takav. Zamerao sam mu više puta i odustao od toga. Sam je dao za prava da sad ona kaže da bi mu pregrizla arteriju i ja treba da ostanem imun. Bilo bi mi lakše da se nije oglašavao. Nažalost njena mama nije rijaliti mama - rekao je Stefan.
I ja sam sa Takijem bila u sukobu. Ali ipak je on moj otac, on je moja podrška ceo život. Zamera mi mnoge stvari i ja njemu, ali ja mu se ne mešam ni u šta, stariji je iskusniji. Nikada me nije obrukao, on ima prava na svoj život - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je novi poziv od strane gedatelja.

Dobro veče, Biljana iz Niša. Veili pozdrv Stefanu, želim da održe njihovu ljubav, oni će opstati ja to znam. Jovana zrači, nemoj da slušaš svašta. Majo. kako možeš da vređaš ikoga kada si najnemoralnija od svih devojaka koja je ušla u rijaliti. Obrađivala si razne muškarce, Majaki*a, dobar ti je nadimak - rekla je gledateljka.
Gospođu i ne razumem ne ume da se izrazi. Toliko sam bila u rijalitiju, da sam se ja time bavila to bi se saznalo. Nikada nisam imala potrebu da se bavim time jer mi nikada ništa nije falilo. Nepismena gospođo, vaše mišljenje me ne interesuje, jer ste nepismeni i nekulturni. Nikada se nisam time bavila. Ja govorim a vi slušate - pokušavala je da nastavi Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je glupo da komentarišeš i pljuješ devojke a tvoje drugarice se bave prostitucijom - rekao je Karić.
Ja stvarno nisam upućena u to da se i jedna moja drugarica bavi time - rekla je Maja.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga