AKTUELNO

Nije je štedela!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Maja Marinković i Stefan Karić. Darko je krenuo da čita tviter komentare:

Majo trudiš se da se ponašaš damski, a nemaš ni dva razreda osnovne škole - čitao je Darko.
Maja da prizna svoje ludilo, ali bez ali - bio je sledeći tvit.
Ja nikada nisam to poricala - rekla je Maja kroz osmeh.

Maja je potom porekla navode da je imala nešto sa Rastom posle tvita u kojem se pominje njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon uključenja gledateljka gledateljka iz Šapca:

Pozdrav za Maju i Stefana. Maja mi izgleda super, kao da je napunila napolje. Da nije bilo tebe, Janjuša, Jovane, Karića i Filipa i Mine, rijalitija ne bi bilo - rekla je gledateljka.
Jao hvala vam puno - rekla je Maja.
Odnos sa Janjušem, Majo ja mislim da ne možete jedno bez drugog, pogotovo što se ozariš kada se on pomene - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ne treba da budu zajedno, oni jedno drugom nisu doneli ništa dobro - rekao je Karić o odnosu Maje i Janjuša.
Ja moram da kažem da je Mina namerno pravila frke između Maje i Janjuša. Mina se ni sa kim ne druži, ona je htela da upropasti Janjuša i Maju, ona sve namerno to radi. Ona se kao druži sa njim, a ustvari nervira Maju. Ja se nadam da se oni voli, i nadam se da će se pomiriti i da niko neće moći da utiče na njih. Ja Maji zameram što mu je pominjala dete, ali ostao ona je dobijala zbog drugih - rekla je gledateljka i onda zamolila Maju da se pomiri sa Janjšem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga