AKTUELNO

Maja zna kako treba sa drugarima!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Maja Marinković i Stefan Karić. Darko je nakon uključenja gledateljke iz Valjeva, Darko je upitao Karića o odnosu sa Majom:

Ma ja Maji ne zameram, ona i ja se volimo. Znam situacije za Jovanu, ali smatram da ona ima lepo mišljenje o nama, i verujem da nas podržava. Maja ima dobru dušu - rekao je Karić.
Ja znam da sam teška kao crna zemlja, moram da kažem takođe da smo Jovana i ja imale neslaganja, ali često sam ja bila na njenoj strani u njihovim svđama i moram reći da su ti sukobi meni limunade - rekla je Maja, pa se osvrnula na poziv kada je zvala iz sinoćne emisije u kojoj je gostovala Mina Vrbaški:
Pa sinoć sam se družila sa Filipom, on je moj prijatelj sa kojim sam nastavila da se družim i nakon rijalitija. On i ja smo bili u etno selu sa Miljanom i svi smo bili veseli. FIlip i ja smo bili drugari i u Zadruzi iako se on družio sa Janjušem i ja nemam ništa protiv tome - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da je Miljana sama došla kada je saznala da smo Car i ja tamo. Ona se preporodila, fenomelnalo izgleda. Mi smo svi uživali i super smo se proveli, nije nam to bilo prvo veče, mi ništa loše ne radimo - dodala je Maja.
A Majo družila si se i sa Mensurom - dodao je Darko.
Jeste, ali ta dva odnosa ne mogu da se porede, Filip je bolji prijartelj- rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga