AKTUELNO

O oveome ne prestaje da se priča!

Neposredno pre udesa Tara Simov je, kako pišu mediji, dok je sedela za volanom, histerično vrištala na Aleksića, a kada je navodno krenula da ga udara, izgubila je kontrolu nad vozilom i slupala mu nov mercedes.

Rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša navodno su se pobili u kolima, zbog čega su se reperovim novim mercedesom zakucali u drvo. Naime, oko udesa koji su bivši zadrugari imali u sredu uveče danima se pravi misterija, a kako mediji prenose, samo iz jednog razloga - da Ša zaštiti Taru zbog njenog neodgovornog i bahatog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

- Tara i Ša su se te večeri vozili u njegovom novom mercedesu, a u jednom trenutku je došlo do stravične svađe, kakvu samo ona ume da izazove. Histerično je vrištala na Nenada dok je sedela za volanom, a onda je krenula da ga udara i tako je izgubila kontrolu nad vozilom - priča izvor blizak paru, te nastavlja:

- Ša je, kao i uvek, preuzeo svu odgovornost na sebe baš iz razloga što zna kakve bi posledice imalo da ona sama mora da odgovara za svoje postupke. Svi znaju da seda za volan bez vozačke dozvole jer voli da se bahati i hvali na mrežama kako joj se sve može, a sada joj se to obilo o glavu. Sva sreća, pa je prošlo bez posledica, ako izuzmemo materijalnu štetu, ali ona bi morala ozbiljno da odgovara, pogotovo što je na sve to bila i u alkoholisanom stanju.

Podsećanja radi, ovim povodom su Simovljeva i Aleksić saslušani u policiji, gde je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima. Protiv Aleksića će u skladu sa zakonom biti podnet odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Prednji deo slupanog mercedesa je, inače, u potpunosti uništen od siline udarca.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: M.M.