AKTUELNO

Rešila sve da prizna!

Misica Jovana Ljubisavljević za Pink.rs progovorila je o svim aktuelnim temama, te je tako priznala da li je zaista u blagoslovenom stanju, a govorila je i o famoznim majicama koje štampaju fanovi Kije Kockar, a na kojima se nalazi i njen lik.

Pored toga, Jovana je otkrila u kakvim je odnosima sa Minom Vrbaški, s obzirom na to da je ona i te kako uticala na njen odnos sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- U super smo odnosima, baš smo se pre nekoliko dana čule nevezano za emisiju i baš pričam kako se samo s njom i čujem i drago mi je da je vidim da je dobro i da joj dobro ide. Šta god da se pisalo, moram da kažem da mi nismo suparnice - rekla je Jovana misica za Pink.rs, a onda priznala da li je u blagoslovenom stanju.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Polemisalo se mnogo o tome. To je jedna lepa stvar, ali nije istina da sam trudna, svakako će se znati kad se bude dogodilo... Ta slika je nastala spontano. Radimo na tome da naš odnos bude čvršći i bolji - kaže bivša zadrugarka i otkriva da li trenutno ratuje sa pojedinim bivšim cimerima.

- Ja generalno nisam imala neke ratove van crnog stola, nisam ih ni nastavila nakon rijalitija. Bilo je nekih stvari koje su me razočarale. Uvek može da bukne neki rat. Stvarno se ne bavim ratovima i time ko je mene sve spominjao u emisijama i odgovorima na te provokacije. Nemam vremena za to, mnogo sam srećna i zadovoljna. Nemam ratova, neću ih sigurno ni imati - rekla je Jovana za naš portal, pa prokomentarisala štampanje majica od strane fanova Kije Kockar.

Foto: Pink.rs

- Videla sam da je gospođa Nadica nešto komentarisala... Ja sam Stefanu rekla da je sama ta majica dovoljno rekla i da ne treba da se oglašava, ali kad su krenule neke prozivke na koje čovek zaista ne treba da ostane imun, jer prevazilaze granice rijalitija i emisija, na takve stvari treba da se reaguje. Ja sam i te kako od strane Kijinih fanova uhvaćena na zub, jer sam se i ja našla na tim majicama. Stefan i ja smo navikli da nas neko kopira, tako da samo nastave s tom prodajom - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u nastavku:

Autor: N. B. ; M.K.