AKTUELNO

Žestoko!

Tokom gostovanja u emisiji Narod pita, večeras je Jovana Ljubisavljević ušla u sukob sa gledateljkom koja podržava pobednicu Zadruge 4 Nadicu Zeljković i koja je misici konstantno govorila kako ju je njen dečko Stefan Karić ponižavao i vređao i govorila joj kako ju je razočarala. Misica to nije mogla da podnese, pa je u nekoliko navrata vređala i gledateljku koja se javila, kao i Nadicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica nije ostala imuna, pa je na svom Instagram profilu napisala pesmu u kojoj se direktno obratila Jovani, ali i Mini Vrbaški koja je takođe u emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tvoju intimu je Nadica gledala tokom dana, kao i ostali na TV, pa te je kometarisala,Došla si u Zadrugu da bi te kometarisali. A ćerka joj ima preko trideset godina i svoj život i nije bila tu u Zadruzi. Nadica zna sve što je normalno da se zna o svom detetu, a ne ono što vaši znaju za vas. A nadimak ti je dao dečkić. Pominjanjem pokojnog KIjinog oca u toku svađe, je tvoj "obraz", devojko. A ti Mina, U Z1(Zadruzi 1) kod drveta ko te je sprečio da kažeš ono što si posle rekla u Z2 pa te je obeležilo za ceo život? Ko te je sprečio? A ko nagovorio sledeće godine? Nadica je pobedila voljom naroda! - napisala je Nadica na storiju na Instagramu.

Foto: Instagram.com/nadicakamel

Autor: N.B.

#Zadruga