AKTUELNO

Prijaju joj lepi komentari!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditeljke Ivane Šopić ovo veče su Jovana Ljubisavljević i Mina Vrbaški. Nakon žestokih pitanja gledateljke koja se uključila, Ivana je upitala misicu kako izdržava te loše komentare:

Ja moram da kažem da meni nije to jasno, meni su svašta govorili, a Jovana ti nemoj da se obazireš na te stvari - rekla je Mina.
Ma mene to ne pogađa, time se bave fanovi mojih rivala i to je normalno. Stefan i ja uživamo i to je bitno - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila gledateljka Jela iz Kragujevca. Ona je pohvalila Minu koja se postavila kao pravi prijatelj Jovani.

Jovana ti si sjajna, tvoj stav, ponašanje, izgled. Ja sam oduševljena kako si se pokazala i kako si vaspitanja. Ti si bila sjajna, ali to se toliko nije videlo. Jovana moram ti reći kako si bila dobar na Zadrugoviziji i razmisli o tome. Drago mi je što si voljena, mažena pažena, a to si sve zaslužila. Ovo ti je bila velika škola za ceo život, sjajno si se uzdigla - rekla je Jela o Jovani, a onda je upitala kakve planove ima:
Ja moram da kažem da ću se modelingom baviti u narednom periodu, a nadam se da će biti još novih podviga - rekla je Jovana.
Da li si primetila da je Stefanu fitilj duži? - nastavila je Jela:
Jao jesam, od kako smo izašli nismo se svađali, oboje smo staloženiji, veseli, nemamo napade i moram reći da smo se oboje smirili i veza nam je nikada bolja. Došlo je do faze da se preko pogleda razumemo - objasnila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno kako gospođa koja je pobedila zna sve o vama koji ste tamo, a ne zna niša o intimi svog deteta - rekla je Jela.
Istina, to je baš tačno - dodala je Jovana.

Autor: N.B.

#Zadruga