AKTUELNO

Snimak je nastao pre dve godine u Podgorici.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video-snimak na kojem obezbeđenje repera Stefana Đurića Raste udara po glavi mladića iz publike, tim povodom oglasio se i on.

Rasta tvrdi da se radi o snimku koji je nastao pre dve godine u Podgorici i da je pomenuti mladić, kako tvrdi, ugrozio njegovu bezbednost, kao i bezbednost njegovog benda, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

- Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu, ali i odgovornost, da vam se obratim kako se ne bi širila pogrešna slika u javnosti. Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici, momci iz publike bacali su oštre predmete na binu, rizikujući da povrede kako mene tako i ostale članove benda - izjavio je Rasta.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

- Lično sam zaustavio muziku i ukazao na njihovo loše ponašanje. U situacijama kao što je ova, kada su ugroženi izvođači i ceo tim na bini, obezbeđenje je dužno da reaguje. Važno je da napomenem da svaku vrstu nasilja osuđujem, da poštujem svoju publiku, da ih nazivam svojom braćom i sestrama i da su ovakvi incidenti na mojim koncertima retkost - dodao je on.

Autor: M.K.