AKTUELNO

Britka na jeziku kao i uvek!

Pevač Radiša Trajković Đani navodno je uhvaćen sa novom starom ljubavnicom, a povodom toga za medije se oglasila Slađana Trajković, pevačeva supruga.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nakon što su se u javnosti pojavile fotke na kojima Đani ljubi ljubavnicu, izvesnu Sanju, mediji su kontaktirali pevačevu suprugu, Slađanu Trajković, koja je bila zatečena informacijama.

Nisam videla te nove slike, znam samo za one iz 2016. godine, to je sve staro. Ne znam otkud vam ova priča. Pogledaću nove slike i uporediću, ako se ispostavi da se dešava nešto u šta nisam upućena, napraviću haos. Javiću vam se posle, nisam sad u mogućnosti da pričam. Zvaću vas – izjavila je Slađa u jednom dahu.

Foto: Instagram.com/sladja_carpediem

Podsetimo, Đani je, navodno, na jednoj vikendici sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za sebe i ljubavnicu Sanju. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali, pišu mediji.

Đanijeva ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji. Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, prenose mediji.

Foto: Instagram.com/sanja_l

Autor: P.R.

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković