AKTUELNO

Nije štedeo bivšu prijateljicu!

Nakon što je Pink.rs ekskluzivno saznao da je bivša zadrugarka Tara Simov slupala automobil svog dečka, repera Nenada Aleskića Ša, Marko Đedović se oglasio za naš portal i žestoko osudio bivše cimere.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mislim da je simbolika jasna kako će ta ljubav proći, samo se nadam da neće biti kasno. Ja sam davno rekao da će se ta ljubav fatalno završiti, nisam mislio na ovaj način, ali ako im ova simbolika nije jasna, onda ne znam šta će im biti jasno. Katastrofa – priča Đedović, pa nastavlja:
Na snimku se jasno vidi da je ona pijana ili drogirana, katastrofu je napravila, mogla je da unakaziti nekog, a mogla se i sebe ostaviti bez života, što je u ovom slučaju najmanje bitna stvar u odnosu šta je mogla drugima da uradi. To je za najstrašniju osudu i za reakciju nadležnih organa.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ša je još luđi što joj dozvoljava da takve stvari radi. U životu nisam čuo idiotskije objašnjenje, danas sam onako bio fin, pa sam napisao da mu poslednji put dajem savet, da ne pravi budalu od sebe zbog ljubavi, koja uopšte i ne postoji, ja znam da tu ljubavi nema.
Katastrofa, meni je sve to monstruozno, to se sve desilo juče, a on dolazi u emisiju opravdava takav način ponašanje. Oni su za zatvor oboje – zaključuje Đedović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P.R.

#Marko Đedović

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov