AKTUELNO

Oglasila se za naš portal!

Nakon što se oglasila na društvenoj mreži Instagram i izazvala opštu pometnju svojom izjavom vezanu za bosanske repere, Bubu Korelija i Džalu Brata, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Tamarom Đurić.

Foto: INSTAGRAM.COM/TV PINK PRINTSCREEN /BUBACORELLI

Naime, danas su isplivali novi šokantni snimci sa nastupa Džale Brata i Bube Korelija u Nišu, kada je njihovo obezbeđenje brutalno obračunalo sa nepoznatim mladićem, a Đurićeva je na svoj svojstven način i britkog jezika se oglasila za Pink.rs.

Ono što sam danas rekla o njima i ono što pričam od momenta kada se u njihovom spotu "slučajno" našao grafit "ubij Srbina" i kada su na svom oficijalnom profilu napisali "sve smo Srbe kacili na vrbe", nije animozitet prema njihovoj veri i naciji nego prema njima dvojici lično – započinje priču Tamara, pa nastavlja:

Foto: Instagram.com/jalabrat

Oni kao jedinke su nacionaliste i šovinisti čim bi nas ubili i okačili na vrbu. Nama nisu bile dovoljne uvrede i poziv na linč, sada nam tuku decu na svojim koncertima. Šta je sledeće? – pita se Đurićeva.
Ja kao patriota ne bih mogla da prisutvujem njihovom koncertu, a i nikakvi su reperi, ništa ih ne razumem, a ni sa estetske strane nisu za gledanje, jedno veliko bljak za lik i delo – zaključuje Tamara za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/tamarastar89

Autor: P.R.

#Buba Koreli

#Džala Brat

#Tamara Đurić