AKTUELNO

Fran Pujas, bivši učesnik "Zadruge", o svim aktuelnostima iz svog života posle učešća u rijalitiju progovorio je za Pink.rs.

Na samom početku, uoči gostovanja u emisiji "Narod pita", govorio je o svom odnosu s nekadašnjim prijateljem Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo u kontaktu nikakvom, čuli smo se eventualno par puta otkako smo izašli napolje, videćemo šta će biti večeras... Kako bude, bude. Nisam ga ni pljuvao ni ništa, nismo jednostavno u dobrim odnosima više i to je to. Desilo se prirodno, ali mislim da je to zbog Tare bilo, to je neko moje mišljenje - kaže Fran i odgovara na spekulacije da je za krah njihovog prijateljstva krivo njegovo druženje sa Matejom Matijevićem, Tarinim bivšim dečkom.

Foto: Privatna arhiva

- Ni pre toga se nismo čuli, ja sam ga preko Filipa Reljića upoznao. Dečko je skroz okej, skontali smo se i družili par puta, nema nikakve veze. Ša i ja i pre toga već nismo bili u kontaktu, tako da... - kaže Ša, koji nema lepo mišljenje o Nenadovoj vezi sa Tarom.

- Kakva je veza bila, ne može biti dobra sigurno.

Sa Paulom Hublin, svojom bivšom devojkom, kaže da nema nikakav kontakt, a na pitanje da li veruje u spekulacije da između nje i Vuka Moba ima nešto više od prijateljstva, kaže:

Foto: Instagram.com/iamvukmob

Neka joj je sa srećom, ja joj sve najbolje želim u životu. Za Paulu je sve za očekivati, iskreno, ne čudi me ništa - ističe Fran, koji je odgovorio i na spekulacije da sa Sarom Reljić ima nešto više od prijateljstva.

- Ja živim kod nje, super je cura, dobri smo, prijatelji smo... Nema ništa od tog povezivanja.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Fran Pujas