AKTUELNO

Pevač uživa u ljubavnoj romansi sa zanosnom Crnogorkom.

Velika pažnju javnosti privukao je emotivni život Pinkove zvezde Ace Živanovića, još u periodu dok je on bio na najpoznatijem imanju u regionu. Mediji su brujali o njegovoj vezi sa Tamarom Đurić, a on je ljubavnu romansu za ovom atraktivnom crnkom nastavio i nakon izlaska iz popularnog rijalitija ''Farma''.

Foto: TvPink Printscreen

Otkad je raskinuo sa Đurićevom, pevač je izbegavao da govori o svom emotivnom životu, a mnogo se spekulisalo o njegovoj novoj devojci koju nikada nije pokazao javnosti. Međutim, kako saznajemo, Acino srce osvojila je izvesna Ivana iz Podgorice sa kojom je nedavno boravio na crnogorskom primorju.

Aca je sa Ivanom već nekoliko meseci u vezi. Upoznali su se još prošlog leta na jednom njegovom nastupu kada su razmenili brojeve telefona i ostali u kontaktu. Aci se ona dopala na prvi pogled, on voli crne, zgodne devojke... Ivani se takođe on veoma dopao, a onda je pre izvesnog vremena ona došla u Beograd i tada su se i smuvali. Sada uživaju u vezi, zaljubljeni su, a Ivana želi da ga što pre upozna i sa svojim roditeljima - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak pevaču.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: POHVALILA SE LUKSUZOM U KOJEM UŽIVA: Evo šta Prija radi na odmoru!

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Živanovića koji je i ovog puta ostao nedorečen, ali nam je otkrio da je emotivno ispunjen.

Foto: Printscreen Instagram

- Ostajem pri tome da ne govorim za medije o novoj devojci. Mogu samo da kažem da sam srećan, ispunjen i da nemam ljubavnih problema, za sada - rekao je Aca kroz osmeh za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Devojka

#Pinkove zvezde

#pevač

'