AKTUELNO

Prvi put posle ponovnog pomirenja sa starim-novim dečkom Edisem Edom Fetićem, bivša učesnica "Zadruge" Dragana Mitar otvorila je dušu za Pink.rs.

Iako ste pokušali da sakrijete da ste ponovo u ljubavi, uslikali smo vas zajedno u Novom Pazaru i od tada se ne krijete. Kako je, posle svega, ponovo došlo do vašeg pomirenja?

Jednostavno, shvatili smo da ne možemo da živimo jedno bez drugog. Izgleda da ono što rijaliti sastavi, ne može niko da rastavi! Dali smo sebi šansu da probamo još jednom, da vidimo kako će to sada da bude i šta da kažem, nadamo se najboljem! Baš nam je lepo, iskreno, uživamo više nego ikada.

Foto: Pink.rs

Dugo si izbegavala odlazak u Novi Pazar kod Eda. Kako ti je bilo tamo?

Otišla sam prvi put u Novi Pazar i iskreno, nije mi bilo svejedno. Izbegavala sam to sve do sada, bila sam u grču nekom, imala malu tremu. Međutim, otišla sam i bilo mi je prelepo! Trebalo je i ranije da odem, bilo mi je super!

Da li si možda srela njegovu bivšu ženu Zilhu Karišik?

Ma jok, ma kakvi! Nisam je srela. Ljudi su nas slikali, snimali, prilazili na ulici, baš nas vole. Prijatno sam iznenađena, nisam znala da će sve biti tako pozitivno, imala sam neku pogrešnu sliku i sad vidim da sam pogrešila

Foto: Pink.rs, Instagram

Edo je često sa svoje troje dece... Jesi li imala priliku da ih upoznaš?

Nisam im upoznala decu, nisu bili tu, u Novom Pazaru, tada, ali biće prilike.

Kakvi su vam sada planovi? Da li razmišljate o osnivanju porodice i zajedničkom detetu?

On ima troje dece, ja jedno, sad je red malo da uživamo mi... Otom potom, ne forsiramo ništa, videćemo šta će biti. Idemo sad, za koji dan, malo do Crne Gore da uživamo, da se odmorimo... Posle svega, mislim da smo stvarno zaslužili.

Foto: RED TV

Pre Eda, bila si u vezi sa Đorđem Gajićem, sa kojim si neslavno završila. Kako je reagovao kada je čuo da si ponovo sa Edom?

Ne znam ko je to, stvarno me ne zanima me ta osoba.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Puklo prijateljstvo sa Majom?!

Na pitanje da li je u kontaktu sa Majom Marinković i da li joj se poverava o Janjušu, Dragana kaže: - Ne znam šta se dešava sa njima, čuli smo se kada je izašla. Ja sam joj se tada javila, kada je izašla iz "Zadruge", rekla je da će se javiti, na tome je i ostalo. Ne znam, nismo se čule niti komunicirale detaljno. Njen i Janjušev odnos me ne interesuje, niti ga komentarišem, svako neka radi kako želi i misli da treba... Ja sam se i sa njim i sa njom združila u "Zadruzi", njihova veza i odnos je njihova stvar i mislim da to da li su u ljubavi ili nisu ne treba da utiče i da se odražava na moja pojedinačna prijateljstva s njima.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Zadruga

#Zilha Karišik

#Đorđe Gajić