AKTUELNO

Dala je odgovor na mnoga pitanja!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefosko uključenje, javila se Dragana iz Beograda.

Sandra, na početku si mi bila simpatična, a kad si počela da podržavaš Taru i ono skrnavljenje morala, potupuno si pala, verovatno ne samo u mojim očima, nego kod mnogih gledalaca. To je takav nemoral i skrnavljenje svega, baš me je razočaralo da si ti to podržala. Zbog čega? - započela je gledateljka.
Više puta sam objašnjavala, pogotovo poslednja dva meseca. Jedno je podrška, a jedno je trenutno razumevanje. Niti sam podržala prevaru, niti nagovarala na razvod - odgovorila je Sandra.
Izgledalo je kao da podržavaš. Ti si rečita devojka i pameta, imala si predispozicije da ih urnišeš, a ne da slušaš njihove ispovesti. Trebala si da ih urnišeš, a na kraju se pokazalo da si pogrešila - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa vama. Možda je trebalo da izaberem taj put i način, pogotovo kako se zavšila Zadruga i kakva je sada situacija. Ja sam negde združila se, imate sigurno drugarice, koje kada naprave nešto loše, opet ste zavoleli. Bili su to ljudi koji su meni postali jako dragi - rekla je Sandra.
Onaj ko učini naispravnu stvar, taj koji je uradio nekom trećem, uradiće i tebi lično. To je dokaz kakve su to osobe i kakvi su karakteri - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisjie komentarisali si nešto, pomenula si ime Jovana. Mi gledaoci smo gledali, devojka je bila pristojna, vaspitana i kulturna, a onda je gomila krenula na nju jer se Tomović zaljubio u nju, zbog togašto je Čorba razgovarao sa njom, pa zbog pogledala u ogledalu. Da li ste normalni? Devojka je ispala gromada, a na kraju je, naravno, postala svađalica. To je užasno izgledalo, u kući ste napravili da je to najgora osoba - nastavila je gledateljka Dragana.
Njoj se sve doodilo u pitanje. Njoj se dovodilo u pitanje jer je predstavljena kao savršena. Kao što kristijan kaže, ona je moralo ispala bolja - ubacila se Kristina.
Ne mogu sebe da ubrojim u ljude koji su nju linčovali. Prva četiri meseca kada je bil apriča za Tomovića, govorila sam joj samo da ne bude kontradiktorna. Govorila je sve najgore, a onda dođe kod njega do kreveta i uzme čokoladice. Ogledalo i Anđelo, samo da vas podsetim, bila sma na Jovaninoj strani, jer je njen dečko prvi nju napao, a mi te stvari nismo ni znali. Teme koje su potezane, bilo je isključivo jer je ona napdana za stvari za koje je njen momak nju napadao, a posle je branio za iste - dodala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, što bi Mišel reagovao na budale? Ja sam umirala od smeha kad on ustane i mrtav hladan kaže, to je tvoje mišljenje. Sandrice, uči malo, Mišel je gospodin. Sandra, više si ti režala na Mišela, nego on na tebe. Uvek si nominovala njega, ja svog kolegu ne bih nikada, bez obzira na to šta mislim - rekla je gledateljka.
Nisam nijedne sekunde rekla da Mišel nije imao stav, nije mi bilo jasno kako je moguće ako se on svađa sa nekim, nije do stava. Za mene je Mišel dobar dečko, ali vrlo mlak. Za mene je on neko ko prelepo peva, vaspitan momak, ali druže, imaj malo mu*a, zbog toga sam skakala na njega - objasnila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga