AKTUELNO

On je bio jedini razlog njihovog neslaganja.

Upravo je počela još jedna emisija "Narod pita", a sa Darkom Tanasijevićem su dve dame, bivše zadrugarke, Sandra Rešić i Kristina Spalević. Darko ih je pitao u kakvom su odnosu.

Mi smo, pre nego što je ona ispala, bile u dobrim odnosima. Bila je najviše uz Kristijana, ali generalno smo bile u korektnim odnosima. Ona me je iznenadila neka nadmenost kod nje, zbog Kristijana, bila sam šokirana pitanjem i stavom. Meni je to bilo čudno, ja sam se mešala između njih jedino kad sam branila Kristinu - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkud onda taj nadmeni stav Kristina? - pitao je Darko.
Apsolutno nisam bila nikad takav tip osobe. Sandra je neko s kim se nisam ni družila. Moguće da je bilo nesvesno, nije bilo nikakve zle namere - govorila je Kristina.
Da li misliš da Sandra nije iznosila pravo mišljenje o Kristijanu?
Pitanje sam postavila na osnovu njene rečenice. Rekla si da ne bi mogla da se mešaš u priču, jer znaš kakvog je karaktera - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je vezano za njega i Mišela taj odgovor. Tada je čini mi se, postojala prava vatra između njega i Mišela. začudilo me kako su zadrugari odjednom skočili, kako je svako rekao Kristijanu svoje mišljenje. Mišel se najviše povlačio. Kristijan je od početka pričao o njemu, šta mu smeta, zamera. To su bile neke proste stvari, na koje je on odgovarao - To je njegovo mišljenje. Svađe koje su se desile između njih nisu bile tako naivne, a Mišel nije reagovao adekvatno - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita