AKTUELNO

Ona ne vidi problem sve dok je Kija srećna!

Danas je kao bomba odjeknula vest da se pobednica ''Zadruge 1'', Kristina Kija Kockar, u poslednje vreme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci u čiji posed je došla naša redakcija.

Foto: INSTAGRAM.COM/DRASKOSTANIVUKOVIC, INSTAGRAM.COM/KIJAKOCKAR

Oni se već neko vreme prate na Instagramu, gde jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na "viši nivo", čim vreme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Sada se povodom čitave priče za Pink.rs oglasila i Kijina majka, pobednica poslednje sezone ''Zadruge'', Nadica Zeljković.

Nisam videla to! Čula sam od novinara. Ona je na odmoru. Ne znam čoveka, ali svaki zet je dobrodošao zet. Neka se druže, i treba da se druže opušteno. Ona je devojka slobodna i razumem da je to interesantno. Evo majka Nadica kaže da je svaki potencijalni zet dobrodošao. (smeh) Lepe slike, lepi prizori, bitno samo da ne šteti mom detetu - zaključila je Nadica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Kija Kockar

#Nadica Zeljković