AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju ''Pink'' biće uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći dva jaka rijaliti igrača koja su svojim učešćem, i te kako, obeležili ''Zadrugu 4''.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Po prvi put nakon izlaska iz rijalitija, intrigantna Kristina Spalević po prvi put naći će se uživo u emisji pred sudom naroda. Ona će ovom prilikom otkriti sve o vezi sa Kristijanom Golubovićem, susretu sa njegovom bivšom suprugom i kritikama svojih roditelja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Društvo u studiju praviće joj pevačica Sandra Rešić, koja se oštrim jezikom i čvrstim stavom istakla u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ona je gledaoce iznenadila svojim rijaliti sposobnostima, a večeras imate priliku da je pitate sve o sukobu sa misicom i Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Vaš domaćin ove noći biće Darko Tanasijević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Sandru i Kristinu pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M.M.

#Kristina Spalević

#Sandra Rešić