AKTUELNO

IMA NEKA TAJNA VEZA! Kockareva je jedina učesnica "Zadruge" koju Draško Stanivuković prati na društvenim mrežama i često jedno drugom lajkuju fotografije.

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar ne razdvaja se u poslednje vreme od Draška Stanivukovića, gradonačenika Banja Luke saznaje pink.rs.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prema rečima dobro obaveštenog izvora našeg portala, njih dvoje su nedavno proveli i nekoliko dana u Crnoj Gori, gde su uživali u čarima mora, i provoda.

Foto: Instagram.com/kijakockar, Instagram/draskostanivukovic

- Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkovala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na Crnogorskom primorju u mestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru - tvrdi naš sagovornik koji je insistirao na aononimnosti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mlađani gradonačelnik poznat po avanturističkom duhu!

Draško Stanivuković ima samo 28 godina, a gradonačelnik Banja Luke postao je krajem prošle godine. Poznat je po svom ekscentričnom oblačenju, provodu na moru i rekama, ali i da voli da uživa u društvu lepih žena. Nedavno se pojavio na Banja Luka festu u pratnji zanosne brinete, za koju se nagađa da je njegova nova devojka.

Stanivuković i Kija Kockar nisu odgovarali na naše pozive.

Autor: Pink.rs

#Banja Luka

#Draško Stanivuković

#Kija Kockar

#Kristina Kija Kockar