AKTUELNO

Aca Lukas u četvrtak uveče uhvaćen je sa novom izabranicom u diskoteci na Zlatiboru, a sada otkrivamo ko ih je upoznao.

Razvod Ace Lukasa od njegove supruge Sonje pre nekoliko nedelja bila je informacija koja je odjeknula poput bombe. Nakon toga, bombastične vesti o ovom razvodu su se nizale, a svaka sledeća bila je jačeg intenziteta, pa tako i ona da ga je Sonja prevarila sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Nakon tog demantija, stigla je i potvrda od samog Lukasa da se razvode.

Foto: Facebook

I dok su svi bili ubeđeni da je on ucveljena, ostavljena strana, folker je na svom nastupu u diskoteci na Zlatiboru "uhvaćen" sa, kako tvrde izvori, novom devojkom, izvesnom Branislavom Pašajlijom. A kako Pink.rs sada saznaje, njih dvoje upoznao je, ni manje, ni više nego njen otac, što je otkrio izvor blizak njoj.

Foto: Pink.rs/Ilustracija

-Ne znam otkud Branislava u toj priči, ona je iz Loznice, devojačko prezime joje je Gavrić i otac joj je poznat u tom kraju. Međutim, ona godinama ne živi u Loznici nego u Crnoj Gori, gde je udata i ima sina. Moram da priznam da ne znam da li se rastala od muža, ali sada verovatno jeste. Sa Lukasom ju je upoznao lično njen otac, kada je jednom prilikom Lukas dolazio u Loznicu. I odmah su sevnule varnice, videlo se to. Ali svi su mislili da je to nešto prolazno. Sad odjednom vidimo nju na fotografijama s Lukasom- otkriva izvor za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ACA UZVRAĆA UDARAC! Lukas ostavio Sonju, pa prošetao NOVU DEVOJKU! (PAPARACO)

Inače, kako se pislao, Branislava ima 28 godina i navodno je ostavila supruga Željka Pašajliju (30) posle 10 godina braka. O ovoj vezi do sada se nisu oglašavali ni Aca, a ni Branislava.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

'