AKTUELNO

Ne mogu da se obuzdaju!

U toku je emisija "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić pitala je Jovanu Tomić Matoru za njen odnos sa Sanjom Stanković.

Sanja je rekla da si se vratila lošim navikama - rekla je voditeljka Ivana Šopić.
Kad si u dugoj vezi neke stvari ne idu, slobodna sam. Neke stvari ne idu, sve devojke su moje, svi momci su moji. Ona i ja smo imale to, egal smo za neke stvari. U prošloj emisji sam se oglasila, bila sam u klubu i morala sam da se oglasim. Ona i ja niti se čujemo, niti vidimo, ovde moraju neke stvari da se pomenu. Ne morma ja da pričam sada u emisiji, svi njeni bivši momci pričaju. Ona sama priča o njenom učešću, kao i ja sa njom - pričala je Matora.
Kako raguješ što ona kaže da si dobra sa svim njenim simpatijama? - pitala je voditeljka.
To je moj drugar. Koliko god da mi je otvorilo oči, krivo mi je što nije ranje. Sve što sam imala rekla sam u emijsi, suzdržaću se sada. Čudno mi je što tu istu personu srećem u 6-7 ujutru. Ja ne znam kako da objasnim, uvek će 50% ljudi da veruje njoj, a 50 meni. Nemam potrebe da se pravdam, pljujem. Danas me je kontaktiroa njen najbolji drug, idemo da završimo ono, moraće ona da bude prisutna. Niti ću da pričam nešto, sve sam rekla. Njen rijaliti priča o njoj. Sa Mićom imam najsvežiji konfikt, ali to je zbog zbližavanja sa Aleksandrom. Svaka ženska osoba koja mi se približila, Mića je minirao - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što se bavila lošim stvarima. Aleks je rekla kad je izašla i videla sve klipove da sam bio u pravu. Ne zbog tebe, zbog mene - pričao je Mića.
Meni je rekla da si je na bazenu izvređao - dodala je Matora.
Rekao sam da je lažna lezbejka - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dozvolim da je vređaš, znaš kakva sam ja. Tako je bilo i sa Ivanom Marinković. Devojke nisu to, ali sam im ja zanimljiva - rekla je Matora.
Ti si se mešala između Kenana i Rialde. Napadao sam Aleks, Ivanu i Rialdu, zato što me lažu. Meni govori u 12 da voli Janjuša - dodao je pevač.
Ispada da svaku devojku sa kojom imam nešto, meni je i Monika rekla da si se naljutio na nju jer se zaklela da neće biti sa mnom - nastavila je Matoru.
Monikina sestra je prozivala mene. Odgovarati kada Monika kaže da je nju guram kod tebe u krilo. Lagale su tebe, mene lagati neće - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je meni rekla da je zaljubljena u Cara, ali to ne menja činjenicu da smo flertovale - rekla je Matora.
Ne mešaj druženje i tapkanje po pi*ki - nastavio je Mića.
Svaka devojka koja mi se približila Mića joj je je*ao mater - urlala je Tomićeva.
One mene lažu. One se meni žale na njihove emotivne probleme. One plaču za muškarcem, a onda se žvalave sa Matorom - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomenula si Rialdu, kakav je vaš odnos? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Kad smo izašli, bila je žurka, pozvala sam Rialdu i Kenana, ja sam je čak i zapratila. Posle sma videla šta pričaju između sebe. Dokle god je Rialda sa Kenanom, ja neću reći ništa, niti je pljunuti. Nikada je ne bih cimala pred Kenanom, ali ako se desi da ne bude sa Kenanom, ko meni može da zabrani? Mogu da se udvaram - rekla je Matora.
Neće preko mojih leđa, neka se igraju sa tatama i mamama - ubacio se Mića.
Neko je rekao da je čula i videla neke stvari, mogla je da kaže. Ne bih imala problem da se izvinim, niti imam lošu nameru. Meni nije jasno. Nismo ona i ja planirale da se družimo, ali nismo bile u lošim odnosima - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga