AKTUELNO

Zbog čega se više ne druže kao pre?!

Na programu TV Pink upravo je počelo još jedno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", u okviru koje će gledaoci biti u prilici da razgovaraju i postavljaju pitanja gostima Ivane Šopić - dugogodišnjim znancima i prijateljima, čiji je odnos godinama unazad pod znakom pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, poznato je da su učesnici "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Bora Santana odrasli zajedno - oboje su iz Železnika, u istom su društvu i znaju se još od školskih dana, međutim u svim prethodnim sezonama "Zadruge", pa tako i četvrtoj, prijateljstvo im je bilo ozbiljno poljuljano.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

To su uočili i brojni zadrugari, koji su ih mesecima unazad komentarisali i primetili da Matora i Bora, iz nekih svojih razloga, očima ne mogu da se gledaju. Da stvarno postoje problemi koje već duže vreme "guraju pod tepih", govore i činjenice - mnogo puta su se svađali i ratovali za crnim stolom, a gotovo da vreme uopšte nisu provodili zajedno.

Foto: Pink.rs

Zbog čega je to tako, šta jedno o drugom zaista misle, zbog čega im pomirenje nije, po svemu sudeći, urodilo plodom na pravi način - saznaćemo večeras! Matora će se, takođe, tokom emisije osvrnuti i na rat sa bivšom devojkom Sanjom Stanković, dok će nam Bora otkriti pojedinosti u vezi sa odnosom sa Milicom Kemez.

U emisiju se možete uključiti pozivanjem broja 0677/300-300! "Zadruga - Narod pita".

Autor: pink.rs

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora