AKTUELNO

Tamara Đurić pre nekoliko dana preživela je pravu dramu, kada je po povratku iz grada zatekla obijen stan i isečene sve kablove.

Podsetimo, Đurićeva je dramu doživela u nekretnini koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini Južnog bulevara, a osoba koja je ušla u zgradu onesposobila je kameru i struju u celoj zgradi.

Sve se dogodilo na Vračaru, u neposrednoj blizini Južnog bulevara, a osoba koja je ušla u zgradu onesposobila je kameru i struju u celoj zgradi. Slučaj je odmah prijavljen policiji, a Tamara, koja je isprva sumnjala da je ona bila meta napada, sada kaže da je policija delimično rasvetlila slučaj, da se nazire pomak u istrazi, te da se ispostavilo da nije ona bila "tipovana".

Foto: Instagram.com

Utvrđeno je da to što se desilo u zgradi nema veze sa mnom... Istraga je i dalje u toku, ali nisam ja bila meta - objasnila je Tamara za Telegraf JETSET, pa dodala:

- Padalo mi je na pamet da je to zbog mene, verovatno sam ja iskonstruisala neki film u glavi... Nisam mislila ni na koga konkretno, nego sam to tako povezala.

Foto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, Tamara je prvobitno mislila da je nepoznati počinitelj želeo da naudi baš njoj.

Kamere su isečene na hodnicima i u garaži gde su mi parkirani automibili. Sve se odigralo u toku noći. Ja sam noćas bila van grada, a kada sam jutros došla kući primetila sam da je zgrada u haosu. Odmah sam pozvala policiju, koja je došla na lice mesta i izvršila uviđaj. Ne smem da pomislim šta je moglo da se dogodi da sam bila u svom stanu, ili da sam se u toku noći vratila kući. Taj neko je otključao šifru na kapiji, pa na ulazim vratima što je gotovo nemoguće jer je zgrada obezbeđena najsavremenijom sigurnosnom opremom. Meni ovo sve liči na pokušaj ubistva. Kako drugačije da opišem situaciju koju sam zatekla na licu mesta. Ne smem da upalim automobil dok policija ne završi sa svim proverama. Zgrada ima i obezbeđenje, i to mi je tek sumnjivo kako su uspeli sve da organizuju. Zaista je neprijatna situacija. Štaviše, cela ulica je pod video nadzorom i sada se nadam da će pripadnici MUP-a da pregledaju sve kamere i da će počinioc uskoro biti poznat. Ono što je meni rečeno, da su ovako nešto mogli samo da urade profesionalci - rekla je tada Tamara za Kurir.

Video: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Tamara Đurić