AKTUELNO

Živi novi život!

Pevačica Seka Aleksić ispričala je da ima u planu da se reši određenih tetovaža, a govorila je i o bavljenju poljoprivredom, što je poslednjih meseci jedna od aktivnosti kojom se bavi zajedno sa suprugom Veljkom.

Seka je donela odluku da skine tetovaže koje je uradila ranije, i od osam tetovaža koje je počela da radi još kao tinejdžerka, sada je počela da skidanjem jedne po jedne.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Uz konsultaciju sa svojim duhovnikom, ona je shvatila da joj tetovaže više ne priliče budući da je majka. Seka i njen suprug "bacili" su se na uzgajanje organskog povrća, a imaju u planu i da prošire ovu delatnost.

- Tako je. Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali o tom po tom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas - rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Seka je ponosna mama dva dečaka, a kako je sada istakla, nakon sinova Jakova i Jovana volela bi da dobije još dvoje dece - devojčicu i još jednog dečaka.

- Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro - istakla je Seka Aleksić.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Autor: M.M.

#Seka Aleksić