AKTUELNO

Pevač otkrio kako je pandemija korona virusa uticala na njegov život.

Toni Cetinski nastupa večeras na plaži "Almara" u luksuznom zalivu Luštica na Crnogorskom primorju, a tom prilikom Pink.rs je porazgovarao sa hrvatskim pevačem kako o javnom, tako i o privatnom životu.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Popularnog pevača je na nastup u elitnom komplesku dovezao brod, a kako Cetinski dugo nije nastupao, on je otkrio kako je pandemija korona virusa uticala na njegov život.

Iskreno, plašim se kovida. Dugo nisam nastupao i za ovih godinu i po dana tokom korone shvatio sam koliko zapravo volim ženu sa kojom sam. Nadam se da je to ljubav za ceo život – kaže Toni za Pink.rs i dodaje:
Nisam imao puno uspeha u ljubavi. Da sam znao šta znači ljubav za ceo život, ne bih se toliko puta ženio – rekao je pevač.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Podsetimo, u elitnom kompleksu "Luštica Bay" borave popularni pevač Sergej Ćetković, kao i proslavljeni košarkaš Vlade Divac, kojeg smo danas uhvatili u jednom lokalu u pomenutom naselju, a detaljan izveštaj o nastupu Tonija Cetinskog možete pogledati u dvenom izdanju emisije "Premijera" na televiziji Pink.

Autor: P.R.

#Toni Cetinski