AKTUELNO

Boban kaže da se ne stidi svoje prošlosti, te da mu je to bilo dragoceno iskustvo.

Pevač Boban Rajović dvaput je bio u zatvoru, a greške koje je pravio u mladosti reklo bi se da su ga naučile pameti, iako se ni zbog čega ne kaje u životu. On je ispričao kako su izgledali dani kada je bio pritvoren i kako je to uticalo na njega.

Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bih sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvoru mislim da je propustio dosta toga u životu – rekao je Rajović.

Foto: Nenad Jakovljević Nexy

Boban kaže da se ne stidi svoje prošlosti, te da mu je to bilo dragoceno iskustvo.

Ne bih savetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem – naglasio je pevač.
U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor o kom vam pričam, bar jednom godišnje, pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš – objasnio je Rajović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Boban Rajović