AKTUELNO

Da li između njih postoji nešto više od prijateljstva?

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila zajednička fotografija bivšeg zadrugara Frana Pujasa i pevačice Sare Reljić, ona je otkrila više o njihovom odnosu, kao i njenom emotivnom statusu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zajednička fotografija Sare i Frana izazvala je mnogobrojne komentare i pokrenula spekulacije da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Kako su mediji pisali, njih dvoje su cimeri, jer žive zajedno u stanu, a Reljićeva je otkrila da li se oni poznaju od ranije i kako je došlo do toga da Fran živi kod njih.

Ne poznajemo se od ranije, ali preko zajedničkog poznanika smo došli do toga, jer je Fran pokušavao da nađe neki stan, pa nije uspeo baš odmah, tako da smo se mi ponudili da bude kod nas, dok se ne snađe – rekla je Sara.

Foto: Pink.rs/M. Popović

S obzirom na to da je Sara više puta hvalila Frana kako je jako pedantan, mlada pevačica je priznala da li joj je ta osobina bitna kod muškarca, da bi bila sa njim u vezi.

Da, Fran je stvarno dečko koji uvek počisti za sobom i vidim da misli na to. Ta osobina mi je bitna, naravno, ali ne vidim sebe u vezi sa Franom – rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su ispod njihove zajedničke fotografije, pristizali mnogobrojni komentari da bi bili savršen par, da lepo stoje jedno drugom, pitali smo Saru koji je njen komentar na sve to.

Pisalo mi je dosta ljudi da bismo bili lep par, ali ja nas baš tako ne vidim. Stvarno imamo drugarski odnos – jasna je bila Sara koja dodaje da nema vremena za vezu:
Ne. Nažalost, niko da me dovoljno zainteresuje i trenutno nemam vremena ni za nova poznanstva, ni za nova zbližavanja sa ljudima – zakljućuje Reljićeva.

Foto: RED TV

Autor: P.R.

#Fran Pujas

#Sara Reljić