AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog priloga svađe Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića, pevač je prokomentarisao taj odnos.

Totalno ispravno, ne može tako da se ponaša. Darko, bilo prošlo, vidi se da sam postavio nogu, da nije bilo guranja - rekao je Mišel.
Imao si priliku da upoznaš Minu, zbog čega uporno ona srlja iz veze u vezu, iz jedne turbulencije u drugu? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Mina je mlada devojka, ne može da razlikuje dobro od lošeg. Ona voli turbuletne svađe, rasprave, a ja sam miran. Nisam neko ko voli dramaturgije. Sa partnerom ako mogu mi smo zajedno, ne volim tuče, svađe, dranja. Meni je to ogavno. Ne bih mogao da budem u vezi kao Miljana sa zolom, za mene to nije normlna veza. Što se tiče njihove veze, ko je tu voleo? Miljana i dalje voli Zolu, ni onnije ravnodušan. Njeno ponašanje je netrpeljivo i zato on neće da bude sa njom. Ne branim Zolu, alii ispada kao da je Miljana neki miliner, a on na ulici i nema ništa. Mislim da nije gledao interes - odgovorio je on.
Mišel, ko bi bio sa mnom, vidiš na šta ličim - rekla je Miljana kod smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da su tamo odsedali Janjuš i Zola, sad ne znam ko je, niti sam išao tamo - rekao je Mišel.
Miljana je najavljivala da posle Zadruge ima želu da te poseti. Da li su tvoja vrata otvorena? -pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Da li misliš da bih je dočekao posle svega? - odgovorio je on.
Ja bih. Kada bi došao u Niš, ja bih ga ugostila - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje i Etno sela kod Niša, mogao bih tu - našalio se Gvozdenović.
Ja bih te primila, ali moji roditelji ne bi - našalila se Miljana.
Miljana, kuća je tvoja valjda, ne pitaju se roditelji? - pitao je pevač.
Ja sam dala 40%, tata &0% - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako moji roditelji ne budu kući možeš prespavati - rekla je ona kroz smeh.
Od kada imaš ti taj Bosanski dialekat, vidim da je pokupila u Etno selu - dobacio je Mišel.
Je l' ti deluje da je Mišel ljubomoran? - pitao je voditelj.
Čoveka sam dva puta videla, ugojio se. Želim mu da smrša. Želim mu sve najbolje njemu i njegovoj porodici, da ih ne sekrija i da se mane ćorava posla - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, da li si saznala da je Zola nekoliko dana proveo u Niškom zatvoru? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ne, ni sa kim ne pričam. Niti znam ko je sa kim, ni ko je opstao zajedno. Ne interesuje me. Od ljubavnih parova niko neće opstati osim Karića i Jovane, Maja i Alen se podrazumevaju. Ne verujem u rijaliti ljubav. Jedna od čvršćih veza su Stefan i Jovana - rekla je ona.
Kako ne veruješ, živela si sa Zolom 2 godine - dobacio je pevač.
Nije to život, to je mučenje. Vežem se. Ni tada nisam videla nikakvu budućnost. Borila sam se za ljubav, mislila sam da ću da ga promenim. Meni je bilo žao njega i cele situacije. Ja sam njega volela i verovala sam u bajke koje je on meni pričao. On je sa mnom bio isključivo iz koristio, bio bi sa svakom ako mu se pruži mugućnost. Kad mu je potreban se*s on pozove. Nisam bila svesna, sada mi je kristalno jasno - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvrdiš da ne postoji šansa da mu se vratiš? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne. Ja sam sa njim ušla u poroke. Ne može niko nikoga da natera da ako neće. Nisam slušala svoje roditelje, povuklo me je. Kad neko nešto non stop radi, onda i ti. Ništa nije bilo lepo u tom odnosu, čak ni intimni odnosi. Ja sam na sve moguće načine se borila, to je dokaz da sam ga volela - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga