AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija "Narod pita", nakon ljubanog priloga o donsu Miljane Kulić i Mišela, ona je prokomentarisala.

Iskreno nisam ni gledala, gledala sam u telefon. Ja ovaj klip znam napamet.
Zbog čega je tvoja porodica bila toliko protiv druženja sa Mišelom. pitao je Darko tanasijević.
Ja sam i tada rekla mami, a i većina se slaže sa mojom mamoj. Ja sam mu dala na značaju, non stop sam obnavljala priču. Ljudi su ga zavoleli jer je on najkulturniji momak od prve sezone - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, mnogo se spekuliše o tvom odnosu sa Kristijanom, da li ste se čuli i pokušali da rešite problem? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Niti smo se čuli, niti smo se videli. Nemamo nikakav kontakt. Nije pokušavao da ima nikakv kontakt sa mnom, niti ja sa njim, nema ni potrebe. Moram priznati da je tu bilo dosta lepih trenutaka, ja pamtim samo lepe - rekao je pevač.
Da li mogu da se zaborave one ozbiljne uvrede? - upitao je Darko Tanasijević.
Bilo je dosta pretnji i uvreda, izašao sam i funkcionišem kako treba. Nemam strah, bio sam skroz korektan prema njemu, nikad ga nisam omalovažao. bio sam ispravan prema ljudima, koji nisu bili ispravni prema meni. Bio sam korektan, ako ne i više od toga. Ne bih da previše pominjem njega, verovatno će biti prilike da budemo zajedno u meisiji. Nismo se ni čuli, ni videli, nisam pokušavao da imam kontakt - objasnio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

On se jako uvredio kada je stigla informacija da je tvoja porodica htela da pokrene tužbu. Ti pokušavao da spustiš loptu i apleluješ na porodicu da povuku tužbu. Da li je tužba podneta ili ne? - pitao je voditelj.
Niko od moje porodice nije tužio bilo koga, pa ni Kristijana Golubovića. On tvrdi da je dobio poziv za sud, ne znam o čemu se radi, moji roditelji nisu. Ne znam o čemu je reč, moji nisu tužili Kristijana, tvrdim i stojim iza toga. Moja porodica je skromna, bavi se normlanim poslom, nisu tu da bilo koga ometaju. Ne znam odakle mu ta informacija. Moji su jako potrešeni rečima koje mi je uputio, smatraju da nije fer sa njegove strane. Pokušao sam da objasnim da svako ima pravo da kaže ono što misli. Nije ispravno da te neko onako omalovažava, niti prijatno. Sad mi nije bitno, koliko mi je tad bilo kako moja pordica to doživljava. Pokušao sam da ih smirim, da kažem da je to samo rijaliti, on je tvrdio neke stvari. Niti sam cinkaroš, niti smrdim - pričao je Gvozdenović.
Speklulisalo se da je moglo da dođe do sukoba na superfinalnoj noći, pa i i kad je bila žurka? - dodao je Darko.
Ne, moja porodica je mirna. Ne znam odakle mu uopšte saznanje da ga je moja porodica tužila. Čak sam pomisli da je i moguće jer sam u svađi rekao da će reagovati nadležni organi. tvrdim opet da ga nisu tužili, niti će - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je trenutak kada te je on pljunuo najveće poniženje? - pitao je Darko Tanasijević.
Jeste. Smatram da sma se dobro držao, nisam uzvratio. Ne bih da se spuštam na taj nivo. Ne bih da uzvratim, neka njemu služi na čast - rekla je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga