AKTUELNO

Žestok početak emisije!

U toku je emisija "Narod pita", uključila se Sonja iz Beograda.

Gostuje moj favorit Mišel gvozdenović, koji je pokazao kulturu, dobritu i sve ono što treba jedan pristojni mladić da poseduje u sebi. Ni jedan mladić nije imao takvu kulturu. Divim ti se kako si izdržao svih 10 meseci, naručito sa osobom preko puta tebe. Mislim stvarno za svaku pohvalu. Što se kaže pokazao si šta znači biti prijatelj, čovek i pevač. Blago majci što te rodila. Žao mi je što nisi osvojio prvo mestu, što je neko ko ne vrednuje bio ispred tebe. Retko ko to može, i ako si Kristijanu pružio maksimlanu podršku i prijateljstvo, on te je izenerio i ponizio, žao mi je što nije tu - pričala je gledateljka Sonja.
Hvala - rekao je Mišel.
Mišel je morao da pobegne zbog Miljane, on ne bio otišao da ga nije maltretirala - rekla je gledateljka.
Vidi se da ste gledali, od prve večeri sam bio u pabu. Mislio sam da ću tamo prespavati, a onda naći opciju. Na kraju sam ostao, ne znajući koliko ću biti tu. Bio sam u pabu dok je meni odgvooaralo, dok nije bilo ružnih reči, omalovažavanja i psovanja. Sa kim mogu da funkcionišem ja se družim, ne volim da se svađam. Vratio sam se u kuću gde sam bio 2-3 meseca - objasnio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi si koliko si vredna osoba kad moraš da platiš nekome da bi bio sa tobom - rekla je gledsateljka Miljani.
Tako je, slažem se sa vama. Hvala. Još nešto? Možda ste zaboravili nešto Mišelu da kažete? - pitala je Miljana.
Nemoj ti da se brineš za Mišela - odbruio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, samo bih da se nadovežem, ne želim da budem nepristojana i upadam njima u reč. Mišel nije napustio pab kada ga je Kristijan prvi put uvredio, on ga je konstanto vređao. Smatram da nije napustio prvi pub, prelazio je. Ja ne mogu da dam odgovor zašto nije, nisam u tuđoj glavi. Odgovaralo mu je tamo, bio je ušuškan. Nemam lepo mišljenje o Kristijanu, ali neko se lepo šlepao i uz mene i njega - rekla je Miljana.
Ovo na samom početku nigde ne vodi. Šlepanje je bilo na početku, pričale su one i njena majka da ću biti 2-3 nedelje. Neću da se oriča o mojoj majci, nije bila član i nije zaradila honorare - dodao je Mišel.
Tvoja majka je javno gostovala na televiziji, u duelu sa Marijom Kulić je rekla "Tek ćete vi plakati", svi misle da je aludirala na bolest Marije Kulić - dodao je Darko.
Zašto se one plaše ako su dobre radile? Neka se mojoj porodici vrati kako su se ponašali prema drugima. Moja poroodica nikada nije poželela bolest. Kako ja, tako i moja porodica, ako nismo pomogli, zasigurno nismo odmogli. Ona je samo rekla neka se vrati kako radite, ja kažem neka se i mojoj vrati kako rade - odgovorio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga