AKTUELNO

Da između Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša ipak postoji nešto više od prijateljstva, dokazali su jutros paparaco fotografije i snimci Pink.rs, na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti krišom, u gluvo doba noći.

Naši paparaci ulovili su ih kasno sinoć posle jedne privatne proslave na koju su došli zajedno, ruku pod ruku, a video-snimak na kom se ljube na parkingu podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs

Iz priloženog, mnogi su zaključili da su bivši zadrugari u emotivnoj vezi, što je Janjuš demantovao. On je na sebi svojstven način pokušao da ubedi pratioce na Instagramu da veruju više njemu, a ne svojim očima, te je istakao da ne vidi ništa loše u tome, sve i da jeste zvanično u vezi sa Aleksandrom.

Niti smo u vezi, niti smo bančili celu noć... Ja sa kim god da provedem vreme biće da sam u vezi. Imam pravo da se družim i da zagrlim koga hoću. A šta i da sam u vezi sa Aleks, ona je ozbiljna devojka, student, završava faks... Ne vidim ništa loše tu - napisao je Janjuš na Instagramu, a da li je reč o vezi ili samo šemi za jedno veče, pokazaće vreme.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: D.T.

#Aleksandra Nikolić

#Marko Janjušević Janjuš