AKTUELNO

Danas je na beogradskom Novom groblju održan trogodišnji pomen uglednom beogradskom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću, koji je ispred zgrade na Novom Beogradu ubijen 28. jula 2018. godine.

Među prvima je na groblje danas, tri godine od ovog ubistva u kom je Miša izgubio život, izašla njegova udovica Sanja Papić, bivša manekenka. Na groblje je došla sva u crnom, a tužno lice krila je tamnim sunčanim naočarima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sanja je sa najbližim članovima porodice i prijateljima upalila sveću za pokoj Mišine duše, položila cveće na grobno mesto, a potom dugo, bez reči, zamišljeno gledala u daljinu...

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Podsećanja radi, Sanja je sa Mišom dobila ćerkicu Laru, koja je imala samo devet meseci kada je advokat ubijen.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sanja inače često na svojim društvenim mrežama deli uspomene s Mišom, čime ga čuva od zaborava, a oglasila se i sinoć nakon ponoći.

Ne, vreme ne leči... Neizlečivo je Mišino odsustvo iz našeg života. I dalje sam nema... I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjenovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28. jula 2018. godine, na našem kućnom pragu. Tri godine istraga stoji... Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha - napisala je sinoć Sanja.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#Miša Ognjanović

#Sanja Papić