AKTUELNO

Haos!

Nenad Aleksić Ša napravio je scenu u Skoplju pred ocem i maćehom Tare Simov, piše Kurir. Izvor iz Makedonije blizak ovom paru otkrio je da je sve počelo na rođendanu starletinog druga. Tada je reper navodno napravio svojoj devojci ljubomornu scenu bez ikakvog povoda.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

- Nenad je kao Tarin dečko došao u Skoplje i na rođendan. On ne ume da se ponaša, izljubomorisao joj je za druga kog poznaje godinama. Odgovorno tvrdim da Tara s tim dečkom nije imala ništa. Kada se situacija stišala, Tara je upoznala dečka sa svojim tatom i njegovom porodicom. Reper se napio i počeo nedolično da se ponaša. Povraćao je, drao se, plakao. Vrištao je kako će sebi pucati u usta ako ga Tara bude ostavila. Ceo komšiluk je mogao da vidi te potresne scene. Jedva su ga smirili - priča izvor koji je nekoliko puta i prisustvovao njihovim svađama.

Domaći mediji su već pisali o tome da je njihov nedavni raskid, kada je Tara obrisala njihove fotografije sa Instagrama, usledio nakon njegovog fizičkog nasrtaja na nju, ali je Ša to demantovao. Izvor kaže da se Tara nije vratila s dečkom u Beograd i da ona i dalje boravi u Makedoniji.

Foto: Pink.rs

- Posle svega što je bilo kod njenog oca, nije luda da tamo boravi, ona je u apartmanu u Skoplju, a Ša je u Beogradu. Pre nekoliko dana napravio je novu scenu, o kojoj može još jedna komšinica da posvedoči. Sve se treslo od njegovog dranja i šutiranja u auto - rekao je izvor i opisao šta se događalo u kafiću:

- Ne znam šta bih rekla, on je nju gurao više puta, ovo je malo mesto, svi se znamo, sve se čuje. Još kada dođu poznati, sve priče se ovde brzo šire. Kod kafića u centru grada je vrištao i lupao u auto jer je Tara htela da ode od njega. U pitanju je crni džip "BMW X3", koji je on šutirao i udarao. Mislim da pripada Tarinoj drugarici, sa kojom je ona u apartmanu. Ona ume da pretera, niko nije cvećka, ali mislim da je premlada da se navikava na ovakve stvari - rekao je sagovornik, koji je medijsku ekipu uputio na jednu Tarinu komšinicu, koja je čula vrisku iz Tarinog apartmana:

Foto: Pink.rs/M. Popović

- Sve sam gledala sa prozora. On je agresivac, nije brinuo uopšte da li će neko čuti. Danima i noćima su se odande čuli vriska i lupanje. Oni urlici svakako ne ukazuju ni na šta dobro - rekla je komšinica koja se nalazi blizu smeštaja u kom Simovljeva trenutno boravi, a koja želi da se njeno ime ne pominje u novinama. Tara nije želela da komentariše navode komšija iz Skoplja: - U Makedoniji sam, ne oglašavam se već neko vreme, čujemo se kad dođem - bila je kratka Tara, a ni njen dečko nije bio rečitiji. - Nemam vremena za intervjue, radim, pa se vraćam kod Tare, čujemo se - bio je Nenadov odgovor pre nego što je čuo zbog čega smo ga zvali.

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov