AKTUELNO

Jedna od najuticajnijih mladih pevačica na ovim prostorima!

Sestričina pop ikone Nataše Bekvalac krenula je putem svoje tetke i kročila na estradu. Atraktivna Zoi, ćerka je Natašine najstarije sestre Dragane i od malih nogu pokazivala je sklonost ka sceni, a upravo zbog svog temperamenta i karaktera odličila je da uplovi na javnu scenu i opravda reputaciju talentovane porodice.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Mlada Zoi je na samom početku svoje karijere imala tu čast da se svojim najvećim hitom ''Jasno mi je'' nastupi pred 20 hiljada ljudi u ''Štark Areni'' na koncertu svoje tetke Nataše, u februaru prošle godine. Tom prilikom je probila led za nastavak karijere.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Poslednji veliki nastup, talentovana Zoi održala je u svom rodnom gradu, na najprestižnijem festivalu na ovim prostorima, ''Exitu'', i tom prilikom zapalila masu i postavila nove standarde kada je stajling i nastup u pitanju.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Mnogi mediji su je spajali sa reperom Bubom Korelijem, samo zato što je istakla da je njen tip muškarca nalik njemu, dok su drugi spekulisali da voli žene. Zoi se ovom povodom nije golašavala, te ostavila fanovima da sami zaključe ko je ona, ali simpatije prema reperu ni danas ne krije.

Nedavno je na svom Tviter nalogu otkrila da je svaki njen dečko bio ljubomoran na Bubu Korelija.

Zoi je posebno popularna na Tviteru, jer svojim istančanim smislom za humor i jasnim stavom često zabavi, ali i šokira pratioce, a nedavno se požalila na svoj emotivni status napisavši ''Treba mi neki momak kao ukras'', što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Vredno radi na svojoj karijeri, a pre nekoliko dana objavila spot za pesmu “Nirvana”, njen najnoviji singl koji je ujedno i uvertira za još dve nove pesme koje će biti objavljene tokom godine. Ovim potezom oborila je sve rekorde na društvenim platformama, a pesma se među mladima zavrtela brzinoms vetlosti i postala letnji hit.

Autor: M.Mijatović

#Zoi | Sara Šekularac