AKTUELNO

Iako se plašila osude narode zbog svega što je iznela u rijalitiju, Aleks dobija uglavnom pozitivne komentare.

Atraktivna bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić Aleks, koja se svojom lepotom i vedrim duhom istakla u najturbulentnijoj četvrtoj sezoni ''Zadruge'', gostovala je u sinoćnoj emisiji ''Narod pita'' na televiziji ''Pink''.

Foto: Pink.rs/A . Nikolić

Pored svog cimera, Marka Janjuševića Janjuša, prema kom je svojevremeno gajila simpatije, našla se na vrućoj stolici pred sudom naroda, oči u oči sa Janjušem.

Neposredno pred početak emisiji, Aleks je u iskrenom razgovoru za Pink.rs progovorila o brojnim aktuelnostima iz života, ali i o bivšim ljubavima iz ''Zadruge 4''.

Da budem iskrena, prošli put sam dobila stvarno sve pozitivne komentare od gledalaca, a ovaj put očekujem da će biti malo žustrije. Iskreno, plašim se - priča Aleks.

Ovom prilikom za Pink.rs prokomentarisala je i obnavljanje Janjuševog prijateljstva sa Anom Korać.

Mene to stvarno ne zanima, ne znam da li je provokacije zbog Maje. Ja sam skroz ravnodušna. Takođe i Filip Car, ne zanimaju me ni muškarci ni žene, posvetila sam se samo sebi, tako da mogu slobodno da me ostave na miru - priča Aleks.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Za kraj je otkrila sa kojim zadrugarima je ostala u kontaktu.

Čujem se sa Paulom, sa Mišelom, sa Đedovićem. Sa Sanjom sam se videla, tako da u principu sa kojima sam bila okej i ostala sam - kaže Nikolićeva.

Foto: Pink.rs/A . Nikolić

Ne plašim se večerašnje emisije, osim ako budu neki oštri komentari - zaključila je Aleksandra Nikolić za Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

Autor: M.M. / J.M.Đ.

#Aleksandra Nikolić