AKTUELNO

Po svoj prilici, ona u poslednje vreme ne ispunjava očekivanja svojih fanova, pa su žestoko iskritikovali njen izgled.

Popularna starleta i novopečena pevačica Stanija Dobrojević poznata je po tome što uživa u pokazivanju svom nagog tela, a posebno je ponosna na svoje zadnji atribut. Stanijina zadnjica postala je njen zaštitni znak, međutim izgleda da su se stvari malo promenile, te njeni fanovi više nisu zadovoljni njenim oblinama.

Dobrojevićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila jedan od svojih prepoznatljivih video-snimaka na kojima je u prvom planu njena pozadina. Ovoga puta pratioci su okrenili protiv nje i iskoristili priliku da je isprozivaju i oštro iskritikuju.

D*peta nigde, to jest samo na slikama. Pa veće d*pe ima ova jedna igračica od nje, a uživo je krš - glasi jedan od komentara na ovoj društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ: POKAZALA U KAKVOJ RASKOŠI UŽIVA: Anastasija objavila fotke iz njihove VILE na Kipru, svi su gledali u OVO!

Foto: Printscreen Instagram

Ni ostali nisu bili mnogo blaži, te su joj poručili da je premršava i suviše sitna. Po svoj prilici, Staniji se ovi komentari neće nimalo dopasti, a da li će na iste i odgovoriti, ostaje da vidimo!

Autor: M. K.

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'