AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ekipu emisije premijera ovog vikenda put je naveo u Požarevac, jer je u jednom klubu nastup održala popularna pevačica Elma Sinanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da su pesme zaživele i da se u svim mogućim klubovima i diskotekama peva. Tako da, svakako da mi je drago, klubovi su puni, presrećna sam - priča Elma.

Dok se njeni stari hitovi uveliko pevaju po svim žurkama, njena nova pesma ''Story'' nedavno je ugledala svetlost dana i već u prvim satima naišla je na oduševljenje publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekako volim da ispratim te teme što se tiče naše omladine. Moje teme su uvek socijalnog tima. Sad smo uradili pesmu na temu društvenih mreža. Znamo svi da se naša omladina uvek slika i to izbacuje na stori, jer ako se ne izbaci na stori kao da se nije ni desilo. Mislim da će ova pesma jako da se dopadne publici - dodaje Sinanovićeva.

Kako je i sama istakla, sud njenih prijatelja i saradnika joj je jako važan, ali najviše joj znači mišljenje ćerke Hulije, koja je od majke osim lepote nasledila i talenat za muziku, pa su tako prošle godine snimile i duetsku pesmu ''Hej mama''.

Njoj se sviđa pesma. Odmah u startu je rekla da je to potencijalni hit. Moram da se pohvalim da sam nedavno za praznik dobila pesmu i presrećna sam zbog toga. Odgovorno tvrdim da sam na poklon dobila veliki hit, tako da jedva čekam da ta pesma izađe, jer to je takav jedna narodnjak, da ja jedva čekam da mene publika čuje u tom izdanju - priča Elma.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoju muzičkju karijeru započela je jo 1993. godine, a kako je muzički put gradila na temeljima svog talenta, ovom prilikom otkrila je šta je recept za to.

Povučena sam i ne dajem ljudima mnogo prostora za neke priče. Nisam u Beogradu, živim u Novom Pazaru, i nisam deo tih društvenih dešavanja, tako da me to možda spašava. Stvarno se trudim da budem korektna i živim normalnim životom. Mislim da je to recept za uspeh, da se bude bez skandala. Ti skandali se kod nas mali i nameštaju - zaključila je Elma Sinanović u emisiji ''Premijera''.

Autor: M.M.

#Elma Sinanović