AKTUELNO

Skrojila život po meri!

Vikend za nama u Beogradu protekao je u znaku pesme, dobrog druženja i stvaranja nekih novih uspomena iz noćnog života prestonice. Ovoga puta za to su bile zadužene dve vatrene plavuše, pevačice Ivana Selakov i Ana Kokić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je stala pred svoju publiku, Ivana Selakov je ispred objektiva premijerne kamere otkrila da uskoro na scenu stupa nova duetska pesma po starom proverenom receptu.

Aca Lukas i ja, četvrti duet. On je uveliko u studiju i snima svoj deo, ja tek treba da snimim svoj, a za desetak dana snimamo i spot. Mnogo sam srećna i srećna sam što je Aca pun energije - priča Selakova.

Foto: TV Pink Printscreen

U pauzi između nastupa i rada u muzičkom studiju, pevačica pronalazi vremena da sa suprugom i ćerkom Krunom ode na zasluženi odmor.

Ja sam je naučila da od malih nogu da putuje, ona je već od 6 meseci putovala na daleke destinacije. Voli, i stvarno uživa. Ona je dobro dete koje može i da ide u restoran, navikli smo je. Radujemo se jako novom odmoru, koji će se u septebru desiti sa velikim društvom - dodaje Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nejna mezimica liči na mamu te da je od nje nasledila talenat za muziku svedoče i snimci koje Ivana postavlja na društvenoj mreži Instagram, a kako kaže, mnogo je srećna zbog toga.

Ima ritam u sebi, ima tu ljubav. Ona je bila mala kad smo Gile i ja snimali ''Boli boli'', i to je najviše slušala. Kad čuje tu pesmu đuska i obožava. Voli i od Dina Merlina ''Diđi dođi''', sama pronađe te pesme - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aca Lukas

#Ivana Selakov