AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marko Đedović je gost voditeljke Ivane Šopić u večerašnjoj emisiji "Narod pita". Pre nego što je emisija počela, ekipa našeg portala obavila je kratki intervju sa njim. Pitali smo Marka da li očekuje da se Nenad Aleksić Ša večeras pojavi u emisiji.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ja se nadam da će se Ša ove noći pojaviti. Neko mi je poslao da je napisao na Instagramu da stiže, tako da: "Dobro došao u klub" - rekao je Đedović.

Ša se ipak pojavio, a prvi susret sa Đedovićem možete videti klikom na link ispod ovog teksta. Zamolili smo Marka i da nam prokomentariše to što su Fran Pujas i Mateja Matijević postali drugari, što smo danas mogli da vidimo na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Privatna arhiva

Kako komentarišeš to što su se Mateja i Fran združili? - pitali smo Đedovića.
Da, to su oni meni slali jutros snimke, pa sam ja naravno raširio. Super, ja sam dobar i sa jednim i sa drugim, samo za razliku od njih, ja se po krevetima ne slikam (smeh). Šalim se, naravno, volim da ih zezam. Ne znam kako će Tara reagovati, to je apsolutno njena stvar, ali Mislim da će burno reagovati. Svi znamo ka kome su usmerene njene emocije u ovom trenutku - rekao je Marko.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ/JELENA SIMONOVIĆ

Aludiraš na Mateju? - upitali smo Đedovića.
Pa, da - odgovorio je novinar.
Kako misliš da je Ša reagovao? Fran i on nisu u dobrim odnosima, da li misliš da je pobesneo zbog toga, imao neku reakciju? - upitali smo Marka.
Ja mislim da je njemu možda i drago, da će to iskoristiti kao: "E, šta sam rekao". Da bi prekinuo kontakt sa Franom. Ali Tari neće biti drago. Ali što se Frana tiče, on je definitivno stavio tačku na komunikaciju sa Ša. Čak mi je jednom prilikom rekao: "Nisam ja budala da budem na stendbaju nekome kome će devojka da određuje sa kim će da priča, a sa kim neće da priča". Tako da se apsolutno slažem sa njim - istakao je Đedović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Mateja Matijević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov