AKTUELNO

Žestoko!

Nadica Zeljković, Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša večeršnji su gosti u emisiji "Narod pita", gde će se suočiti sa mišljenjem publike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Ša, ja sam pobednica u svemu, dobro sam uvek, kao pobednica, takva sam kakva jesam. Malo mi je zbunio ovaj Sa, sam je sebe sada predstavio - rekla je Nadica na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Super sam i ja, malo sam umoran, jer sam došao sa puta. Hteo sam da dođem i prošli put, ali sam bio sprečen - rekao je Ša.
Dobro veče i od mene, ja sam super, standardno. Uvek sam spreman - obratio se Đedović gledaocima.
Đedovića je instagram sam blokirao, valjda instagram sam prepoznao ko mi je prijatelj. Ja tvrdim da nemam prijatelja u rijalitiju. Sad idem putem tih normalnih ljudi i gledalaca - prokomentarisao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam za razlog, bez reči me je blokirao, bez nekog određenog razloga. ne verujem da je Tara razlog, nego više onaj način na koji ja govorim o njihovom odnosu. Tara je meni slala poruke baš posle prošle emisije, tako da Tara sigurno nije razlog. Ša i ja smo se posle i vređali - dodao je Đedović.
Da, ja sam zvao Đedovića i nije se javio. Zvao sam ga u trenutku kada je stavio ono "Samo nek' se plaća". Ja svuda smem da se pojavim, samo da publika ne misli da nisam smeo da se pojavim. I Marku sam rekao preko poruke, Tara nije problem u našoj komunikaciji - rekao je reper.
On je problem, nije Tara problem. On sve zna, zna da je istina sve što sam mu pričao, zna da je sve farsa i sprdnja! Tara ima potrebe da bude bitna, jer nije bila onom kome je trebalo i kada je trebalo, to su ti neki kompleksi koje ona vuče, ja to bolje znam od njega. I ona sama mi je rekla, setimo se njene priče sa Đoletom, Čorbom, Anđelom i Nikolom. Ša je bio konstantno tu i bio joj je krupan zalogaj, bila je uporna i dobila je ono što je tražila - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve bi se isto desilo i da ga je Ivana sačekala. Tara ga je sačekala, imala je cilj da osvoji njega, ostavi ga, kao što je to uradila. Posle je imala cilj i da ga sačeka. Mislim... svi znate šta se tamo dešavalo i koliko je on molio Boga da se pomiri sa Ivanom, ja sam to podržala, mislila sam da je ljudski - komentarisala je Nadica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga