AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Dok je razgovarao danas sa Nadicom Zeljković u emisiji "Premijera - Vikend specijal", novinar i reporter Nemanja Vujičić upitao je pobednicu "Zadruge 4" kako komentariše to što njeni pojedini bivši cimeri umanjuju neju pobedu.

Kako se osećate i šta kažete kada čujete od Vaših ukućana iz Bele kuće da niste zaslužili tu pobedu? - pitao je Nemanja.
Ne znam ko je rekao. Po njihovom mišljenju nisam zaslužila... Sasvim svejedno mi je, verovatno su očekivali sebe, a ne mene. Ali pošto je narod odlučio, hvala ljudima. Zrenjaninci me poznaju, ja sam tamo na "sceni" 30 godina. Svi viču: "Blago, Zrenjaninu", da bar jedna radnica pobedi. Valjda bi mi našli neku grešku - odgovorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica je potom prokomentarisala neke od bivših zadrugara.

Što se Tare i Ša tiče, svedoci smo te ljubavi. Nisam u toku, izašla sam iz te priče. Ušla sam kao žena iz naroda, tako se i ponašam. Ni ne pratim. Ali što se tiče Ša, imaćemo večeras susret on i ja, pa ćemo razgovarati o tome. Najviše me je izluđivalo što je prebacivao krivicu na Ivanu. Ja sam bila za to da porazgovara sa suprugom, da joj objasni neke stvari, da više ne laže ni nju, ni sebe, ni Taru. Sa kim da je Ivana u odnosu, drago mi je, to je njena stvar. Ako je u pitanju Tomović, ja joj čestitam. našla je čestitog momka. Nemam ružnu reč za njega, baš mi je drago da je i ona našla svoju sreću, kao što nalaze drugi. On je kvalitetetan i vaspitan momak - poručila je Nadica.

Zatim se osvrnula i na Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića.

Cile je moj komšija, nisam čula da me je spominjao. Ako me je Cile spominjao, onda šta: "Dobro, komšija, u pravu si". Cile je Cile, lepo vaspitan momak, možga ga široki auditorijum nije razumeo. Jovana misica ima pravo da me komentariše, ona je ciljala ka toj pobedi, pa verovatno zato - dodala je Kijina Majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mog Filipa i moju Minu ću odmah da pozdravim, pojedinačno ću da kaže da ih obožavam i da sam na njihovoj strani, ali nisu da budu zajedno, to je katastrofa veza - istakla je Nadica.

Autor: M. P.