AKTUELNO

Ponosna je na svoju ćerku!

Novinar i reperoter Nemanja Vujičić je u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijala" sa Nadicom Zeljković, pobednicom "Zadruge 4", porazgovarao i o njenoj ćerki Kristini Kiji Kockar i bivšem zetu Slobodanu Slobi Radanoviću.

Da li Vam se dopada što je Kija počela da ima velike nastupe? - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam koncert u Boru, ona i Aca Lukas. Ono je bilo strašno... Bile smo u žiži interesovanja, naravno, Aca Lukas je bio presudan u tome. Ali tolika masa je uzvikivala: "Kija, Kija, KIja", bilo mi je drago. Nije ona slučajno u muzici, otac njen je bio gitarista, imao je grupu, vidi se na toj slici što je Kija okačila. I treba da bude pevačica, nasledila je njegov talenat, ima i harizmu. Svidelo se to nekome ili ne, Kija je popularna pevačica - odgovorila je Nadica.

Nemanja je upitao Nadicu da li postoji mogućnost da uskoro dobije zeta.

Čula sam nešto, i ona mi je nešto rekla. Ja tu ne zalazim. Čim nije tu ili bivši, mi to ne spominjemo - rekla je Kijina majka.
Da li biste voleli da mi se sledeći put pohvalite da će Kija stati na ludi kamen? - nastavio je Vujičić.
Ona je ovako luda, samo joj još kamen fali. Naravno da bih volela. Ako ne ceo kamen, bar pola. Priželjkujem unuče. Želim joj svu sreću i želim unuče, da se bavim sa nečim - poručila je Zeljkovićeva.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sloba je svaki put imao pohvale za Vas, rekao je da zna koja ste veličina, da ćete se odlično snaći. Da li Vam je čestitao pobedu i da li znate da je izdao CD? - upitao je Nemanja.
Za CD sam čula, to je trebalo i ranije da uradi. Nije mi čestitao pobedu, nije mi se čak ni javio kad je pevao u "Zadruzi". To je na njemu. Poznavajući mene, siguran je da sam ja to zaslužila, s obzirom na to da zna kakva sam bila prema njemu - odgovorila je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.