AKTUELNO

Ponosna na novi hit!

Nakon Harisa Džinovića, u emisiju "Premijera - Vikend Specijal" uključila se i mlada pevačica Anđelina.

Pesma je izašla i stvarno je postala hit, mora da se proslavi – kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda je otkrila i sve detalje novog dueta koji je nedavno ugledao svetlost dana.

Ognjen Amidžić je glavni "krivac" za sve ovo, ja sam malo učestovala u strofama... Harisu se dopala pesma, ispao je super duet, ja sam mnogo ponosna i čast mi je da snimim baš s njim. On je živa legenda naše muzike, ne postoji ništa veće što je moglo da mi se desi – otkriva ona, pa dodaje:
Jako sam uplašila kad je Haris trebalo da stigne, on je čovek za poštovanje, ali stvarno je na mestu, dao mi je super instrikucije kako sve da izvedem i stvarno mi je pomogao, zna šta govori – kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je sve kao jedno kafansko veče u spoju mlađih i starijih. Svi su prijatno iznenađeni, nismo ništa ni najavljivali baš zbog toga, ja sam prezadovoljna – priča ona.

Anđelina je gledaocima otkrila i kakva je domaćica.

Jedino stvar koju znam da napravim jeste torta koja se zove "lenja žena". Ja nisam lenja žena, ali kada su takve stvari u pitanju stvarno ne znam. Pre bih nešto popravila u kući, nego napravila – kaže pevačica, a onda se dotakla poslovnog života:
Ovog leta biće radno, uvek volim da smišljam nešto novo, ali neću ništa da otkrivam, ne znam ni kakva će biti situacija, ali na kraju leta biće jedan bum od albuma – zaključuje Anđelina u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Angellina

#Haris Džinović