AKTUELNO

Evo šta je rekla pevačica!

Pevačica Ana Bebić bila je gost koji se sa reporterom Nemanjom Vujičićom uključila u emisiju "Premijera - Vikend Specijal", pa ovom prilikom otkrila razne akteulnosti iz svog privatnog, ali i poslovnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Bebićeva se na samom početku dotakla svoja dva sina.

Moja muzika baš ne prolazi, samo privatno – našalila se pevačica na pomen dece, pa nastavila:
Srećna sam što sam dobila dva mala dečaka, volim ih najviše na svetu. Muž me smiruje, ja i on uvek idemo protiv njih dvojice. Na kraju će oni da odu, a nas dvoje ostajemo do kraja. Ali dobro su, ne mogu da se žalim – kaže Ana, a onda otkriva koliko ju je uloga majke promenila.
Nisu me nešto promenili, ali na njima je glavni fokus. Ne mogu više da izlazim i živim životom kojim sam htela. Više nema odlaska na kraj sveta, sve mora da se organizuje, ali to su slatke muke – otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebićeva se osvrnula i na novu pesmu koju je nedavno izbacila.

Izdala sam novu pesmu, zove se "Noć me kida", stvarno sam prezadovoljna sam kako je sve ispalo, letnja je pesma, tekst je malo provokativan. Sve stvarno ide super, sve svojim tokom, osim mene, ja malo rodim, pa nešto izbacim, pa me nema... Sledeća pesma biće u oktobru – kaže Ana, pa nastavlja:
Sad će biti radno, promovisaću pesmu, pa idem na odmor nekih desetak dana, pa idemo u nove radne pobede, samo da nas korona ponovo ne zatvori – zaključuje Ana Bebić u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Ana Bebić