AKTUELNO

Nema sumnje da će tenzija dostići vrhunac!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" na televiziji ''Pink'' voditelJka Ivana Šopić ugostiće interesantan trio koji je 10 meseci na najpoznatijem imanju u Šimanovcima svojim turbulentnim odnosima i žustrim komentarima intrigirao javnost čitavog regiona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pobednica Nadica Zeljković, novinar Marko Đedović i reper Nenad Aleksić Ša naći će se večeras na vrućim stolicama i osetiti puls naroda na svojoj koži uživo u programu pred milionskim auditorijumom najgledanije televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova emisija biće posebno interesantna jer su i Nadica i Marko u sukobu sa Nenadom, a nama ostaje da pomno propratimo novu dramu koja će se večeras nastaviti u studiju televizije ''Pink''.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Ša i Đedović su tokom boravka u Beloj kući imali korektan odnos, a nakon izlaska i reperovog pomirenja sa Tarom Simov, strasti su se uzburkale i pale su teške reči. Rat se odvijao na Instagramu o čemu je Pink.rs iz minuta u minut prenosio, a sada će ljuti protivnici odmeriti snage uživo u programu pre milionima gledalaca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vaš domaćin ove noći biće atraktivna Ivana Šopić, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Nenada, Nadicu i Marka pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M.M.

#Marko Đedović

#Nadica Zeljković

#Nenad Aleksić Ša