AKTUELNO

I dalje vlada misterija!

U emisiji "Narod pita" prikazan je prilog drame Milice Kemez nakon flerta i povezivanja sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da, muvao me je sve vreme, ali on je neko ko baca te fore i forice svim devojkama. Nije da se pravdam, ali ja sam videla kako se car ponaša prema drugim devojkama i bilo mi je jasno da nemam šta tu da tražim. Volela sam da se zezam, ali on je imao te neke fore, gde sam ja shvatila da i kad bih imala nešto sa njim, da to ne bi bilo ozbiljno. Niti sam planirala niti sam mislila da ću da uđem u nešto sa njim. Uvek se stavljao akcenat na to da li sam ja šetala sa Carem, a nisu se Bori zamerale druge devojke. Ne bih ušla u vezu sa njim, on je takav. Za druga je super, za vezu je katastrofa. Krivo mi je kad gledam sebe u ovim stanjima, koliko sam plakala. Moja najveća greška je što sam se pravdala. To nije bilo patetisanje, nego sam se ja pravdala Bori - rekla je Milica.
Imao je Bora donekle prava da ljubomoriše, Milica pleni svojom lepotom i onda ti momci se lepe za nju, misle da je nestabilnija zbog veze sa Borom. Ona je ima taj pristup, imala je posao gde je koketirala sa dosta muškaraca. Bila je u tim akcijama životnim gde je bila, da kažem, slobodnija sa muškarcima, pa je Car možda mislio da je ona laka devojka - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da kažem, nije fer kako se Filip poneo prema njoj, čak sam mu ja govorila da, ako nije Milica (devojka sa kojom je spavao), da to kaže. Stalno je on meni nešto Novi Sad, kao da je imao želju da nešto nametne. Možda je ona njega povredila, pa je možda namerno hteo da te gazi - istakla je Mina.
Koliko ste vas dvoje slični sa tim namerama - prokomentarisala je Kemezova.
Ja sam se posle uverila i verovala sam u to da nije Milica ta devojka. Ona je bila iskrena u onim trenucima. Dvolično je to što ti se javio posle Zadruge - smatrala je Vrbaški.
Meni i dalje nije jasno o kojoj se devojci radi - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ja nisam saznala, tako da verujem da ta devojka ne postoji - otkrila je Mina.
Bilo mi je krivo što se uvek ostavljalo prostora da sam to ja. Uvek je ostao suzdržan, ja sam počela da preispitujem samu sebe, ne znam, nije mi bilo jasno zašto se akcenat stavlja na mene... Ko je ta devojka, šta je, da li uopšte postoji, nadam se da ćemo saznati - zaključila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.