AKTUELNO

Smatraju da je trebalo da ga smiri, a ne da dodaje "gas".

Naredni prilog koji je pušten u emisiji "Narod pita" bila je skandalozna svađa Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević sa Miljanom Kulić, a tom prilom pale su i obostrane pretnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što sam sve ove ološe ispratila. Koliko god ne volim što je Nadica pobedila, ona mi je dala savet kada mi je bilo najteže da idem da pričam o šminki... A što se tiče ovih ovde, ne znam kako da ih nazovem, ne postoji reč kojom bih mogla da ih nazovem. Drago mi je što sam ih ispratila i što je Milica Kemez bila drugo mesto. Mama i ja smo navijale da ona pobedi. A ove ološe što su me vređali, i mene i porodicu, sve sam ih nonšalantno ispratila. Stefane, u Beogradu sam već bila, sa mamom 3, 4 dana, večeras ću ostati da prespavam, mogu ti poslati lokaciju. Pošto si mi rekao da neću moći u "Narod pita", kao da si gradonačelnik Beograda. Takve gadosti iz usta mladog momka da izlaze... Ovakav nije bio pre nje. Misica koja se bori za mir u svetu, takve reči priča, da će nekome glavu da polomi... Baš mi je drago i ponosna sam što sam ološe ispratila... Preponosna sam kada vidim koga sam sve ispratila. Nije sve u novcu i glavnoj nagradi. Šta je Nadica upečatljivo uradila? Pamtim je samo po "Šarov, Ša, hihihi"... - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, da li je ovo oprostivo? - pitala je Ivana.
Ovo što je Stefan rekao, ja sam odmah rekao da je to sramno, on je posle dva dana rekao da mu je mnogo krivo zbog onoga što je rekao za Mariju, da ga peče, da mu smeta, on se javno izvinio... Ne znam šta ga je toliko iritiralo da tako kaže. Od uvreda fizičkih je krenulo na ovo. Ja sam bio u šoku, ćutao sam kao zaliven, govorio sam mu da ne radi to, nije me poslušao. Ima taj brzi jezik, sto puta kaže šta ne misli, to su uvrede strašne - rekao je Mića.
Da li se očekuje od partnera da smiri? - pitala je voditeljka.
Ona umesto da ga smiri, ona daje gas. Trebalo je da ga izvede napolje i smiri - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.