AKTUELNO

Evo šta je poručio.

Voditeljka Ivana Šopić je najavila još jedno uključenje, a gledalac koji se uključio prvo je pozdravio Miljanu Kulić i Lepog Miću.

Boris sa Banovog brda. Za Lepog Miću veliki pozdrav, delija, moj brat. Pozdrav veliki i za Miljanu, ona je strašan šoumen, svaka čast za sve što je preživela i uradila za 4 sezone Zadruge. Mićo, objasni mi Jovanu - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana misica je neko ko je ušao u Zadrugu kao prelepa devojka, divne prošlosti, sadašanjosti. Ona je pričala samo o svojoj vezi, ja sam joj rekao: "Jovana, ne postoji osoba koja je imala samo jednu osobu i ušla u brak". Imala je pritisak od Tomovića, koji joj je vezu unakazio. Onda od Anđela te poglede. Ja sam bio uz nju, branio sam je, pričao da je moralna devojka... Onda je ušla u problem sama sa sobom. Kada je ušla u vezu sa Stefanom, rekao sam Stefanu da će nekad da se poklopi ono što joj on zamera sa onim što joj drugi, to se i desilo. Ispostavilo se da je bilo flerta sa Anđelom, a to ju je prvi Stefan optužio. Čitala je Tomovića pisma. Neke stvari su tu prisutne. Kada smo se mi bavili tim stvarima, ona se paraleno gledala sa Anđelom kako bi odbila Tomovića. Ti pogledi, za mene su smešni, devojka ništa nije uradila. Stefan joj je rekao mnogo ružnih stvari da bi joj dokazao šta je video, onda je nastao frontalni napad. Ja sam je jedini branio! Stefan nije mogao da shvati jednu stvar. On nikada nije dobio lošu stvar, nego ona, ali je on ispao loš braneći njihovu vezu, a on je potegao celu istragu protiv nje. Stefan je ulazio iz greške u grešku jer mu je ona sve to nesvesno uradila. To ga je koštalo raznih stvari, ja znam da on ne misli tako, ali ona ga je dovela do takve situacije. Da li je moguće da devojka na milion pitanja kaže ne? Samo da je rekla da za nešto. Da, flertovala sa Anđelom, ali ni sa kim nisam bila... Sad su zajedno, želim im svu sreću. Ona je tu za njega, on za nju, borili su se, ali ga je ona dovodila do tih nekih stanja. Trebalo je da shvati kakva je njegova karaktersna osobima, ali ona je takva, preke naravi, tvrdoglava je i voli da laže, neke stvari je zaista lagala - istakao je Mića.
A šta je njoj Tomović uradio? - pitao je Boris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa. On je namazan, lukav, zna kako da priđe. On je urnisao njenu vezu. Ona jeste koketirala i flertovala... Ko zna da li bi možda bila sa njim da nije ušao Stefan. Sa svima je imala priču, ali znala je šta sme, a šta ne sme. Ali činjenica je da ništa nije uradila. Tomović je jako radio stvari inteligentno, ona nije mogla da se odupre ili nije htela, ili nema mozak i snagu. Mislim ipak da nije htela. Jovana bi možda ušla u vezu sa njim, ali je verovatno znala kako će da prođe. Setimo se njegove veze sa Paulom. Ušli, pa odjednom kao, smeš pet cigareta dnevno itd... - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.