AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Miljana Kulić i Lepi Mića večerašnji su gosti u emisiji "Narod pita", gde će se suočiti sa mišljenjem mnogobrojne publike najgledanijeg rijalitija. Miljana je malo kasnila, pa je Lepi Mića prvi prokomentarisao pobedu Nadice Zeljković:

Pravo da ti kažem, pobedio je neko koga je izabrao narod. Ja Nadici čestitam, poštovanje ima od mene. Mogu samo da kažem da je pobedio neko ko je najmanje pažnje skrenuo na sebe. Ja sam taj način pre koristio, ali ja podržavam sada prave brakove, mene to više ne zanima, neću braniti nijedan brak. Nadica, kao majka Kije Kockar je imala prava da kaže šta hoće, ali nije imala prava kao ljubavnica gospodina Kockar. Nadica je uradila isto što je uradila Maja, Tara i Kristina. Trebalo je nekada da bude u košu Tare. Da, istina je da je Nadica zasluženi pobednik, neko ko je odgojio svoje dete kako treba, to niko ne može da ospori. S druge strane je Nadica neko ko se mešao u brak, zbog Nadice je neko možda isto kukao i plakao. I to treba da se kaže. Može Kija na mene da se ljuti koliko hoće. Vidim da Kija sa mnom neće ni da se pozdravi - prokomentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni sve zaborave, kad njih branim, branim ih sa argumentima, a kad ih kudim, kudim ih isto sa argumentima, onda sam ja ološ i istresaju. Ja sam njihov prijatelj, oni nisu meni prijatelji. Nisam ja tražio pomoć od njih, tražili su oni od mene. Većina bude nezahvalna prema meni. Ja sam ostvaren čovek, oni su željni slave i popularnosti. Lepi Mića je svačiji drug, nikome nije neprijatelj, ali izgleda da imam jako malo ljudi koji me cene i poštuju - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga