AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Novinar i bivši zadrugar Marko Đedović sinoć je svojim prisustvom uveličao slavlje svoje bivše cimerke i prijateljice, Zorice Marković, povodom otvaranja restorana ''Prava priča''.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Marko je ovom prilikom ekskluzivno za Pink.rs progovorio o borjnim aktuelnostima, kako iz Zadruge tako i iz života.

Posle završne žurke ''Zadruge 4'' ovo mi je prvi izlazak. Vakcinisao sam se. Zoki sam poželeo da traje - priča Đedović.

Budući da je u četvrtoj sezoni često isticao da Zorica Marković fali, ovom prilikom otkrio je koga bi ona najviše urnisala da je bila u rijalitiju, pa se osvrnuo na svoj odnos sa Ša, sa kojim se danima prpucava na društvenoj mreži Instagram.

Ša. Šta novo da kažem, sem to da pusti muda na društvenim mrežama, a onda mi šalje poruke privatno. Kao ''Ja ću morati da te tužim...'', taj opasan momak iz kraja i ja smo nastavili sukob na društvenim mrežama, ali ne deluje mi nešto opasno... Ja delujem opasnije, on skida storije - dodaje Marko.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ne mislim da su tužbe na nagovor Tare. Apsolutno sam siguran da nisu, čak mislim da je stišavanje strasti na nagovor Tare, jer ona ne želi sukob sa mnom. Kakve mi je poruke poslala, čak ni ljudi sa kojima sam se bolje i duže družio nisu poslali tako divne poruke. Tari je jako žao što ona i ja imamo sukob, a imamo i imaćemo ga do trenutka dok ona ne bude rekla potpunu istinu. Njoj je žao, verujem, ali to je njen problem - rekao je Marko Đedović.

Ovom prilikom prokomentarisao je i raskid Tare i Ša.

Naravno da su lažno raskinuli, da ne bi došli u emisiju, da bi otišao u Bosnu na neki nastup, i tako. Biće svega pred ulazak u peticu, korona je, gladan je narod, biće svega - zaključio je Marko Đedović za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M./M.P.

#Marko Đedović